Ο δήμος Βέροιας θα δημοσιεύει στο ίντερνετ τις προμήθειες που θα πραγματοποιεί


dhmarxeioΟ Δήμος Βέροιας ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 22/03/2010 με απόφαση της Δημάρχου, θα αναρτώνται στη διαδικτυακή πύλη του Δήμου www.veria.gr, πληροφορίες για τις προμήθειες που πραγματοποιούνται απο το Δήμο, τα Νομικά του Πρόσωπα και τις Επιχειρήσεις του. Σημειώνεται οτι η ενημέρωση θα αφορά διακηρύξεις, διαγωνισμούς και αναθέσεις που σχετίζονται με συμβάσεις προμηθειών ύψους άνω των 15.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Προσηλωμένος στις αρχές της διαφάνειας και της λογοδοσίας, ο Δήμος Βέροιας αποσκοπεί στη συστηματική πληροφόρηση των δημοτών, γύρω από τις συναλλαγές που πραγματοποιεί με τους εκάστοτε ιδιώτες. Σε μια κρίσιμη περίοδο όπου απαιτείται μέγιστη διαφάνεια στο δημόσιο βίο, η απόφαση αυτή φιλοδοξεί να συμβάλλει αποφασιστικά στην εδραίωση της αξιοπιστίας του Δήμου Βέροιας, καλλιεργώντας μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες της πόλης.

Παράλληλα, η ενέργεια ευθυγραμμισμένη με τις ανάγκες της εποχής για ευρύτερη εξοικονόμιση πόρων, επιδιώκει την προσέλκυση του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού προσφορών απο την τοπική αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: