Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του Γυμνασίου – Λυκείου Μελίκης

Επίσκεψη στο έργο του Γυμνασίου-Λυκείου Μελίκης πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης με στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και παρουσία του αναδόχου του έργου και του Αντιδημάρχου Μελίκης Κώστα Βενιόπουλου.
Το σημαντικό αυτό έργο που ξεκίνησε επί νομαρχίας Καραπαναγιωτίδη, έχει προϋπολογισμό 1.700.000 ευρώ και αφορά την πλήρη ανακατασκευή του σχολικού κτιρίου που ξαναστήθηκε από την αρχή, με νέες μεγάλες και άνετες αίθουσες και ηλεκτρομηχανολογικά.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν από την αρχή του έτους και τις σαρωτικές αλλαγές στη διοίκηση, το έργο ολοκληρώνεται πλήρως σε λίγες μέρες, εντός των προδιαγραφών και των χρονοδιαγραμμάτων, ώστε να παραδοθεί ολοκαίνουριο και πλήρως ανακαινισμένο στη σχολική κοινότητα με την έναρξη του σχολικού έτους 2011-12.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους πάντες (ανάδοχο, στελέχη Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, δήμο Αλεξάνδρειας και πρώην δήμο Μελίκης, διευθυντές σχολείου) για την άριστη συνεργασία και την ταχύτητα εκτέλεσης του έργου, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας είναι ένα σχολείο-κόσμημα στην τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: